Gabriela Firea, mesaj TRANŞANT pentru 'rebeli' după congresul PSD: 'Să treacă peste supărări...'

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 12-03-2018 10:38

Gabriela Firea a făcut un apel către colegii de partid, după congresul care se presupune că a tranşat apele în PSD. Preşedintele organizaţiei regionale PSD Bucuresti-Ilfov susţine că eventuale tabere în cadrul partidului ar face mult rău întregii organizaţii. Firea vine în acest sens şi cu un mesaj dur: "Să trecem peste supărări", spune edilul Capitalei.

Citeşte şi: Confruntat cu PROTESTE de amploare, Tudorel Toader vine cu REPLICA: 'Problemele nu pot fi rezolvate de azi pe mâine...'

"E destul de neplăcut pentru cei care fac astfel de afirmaţii. Nu se pune problema să vorbim de tabere, de bisericuţe sau de raporturi de forţe. Dacă e aşa, e grav. Trebuie să fim solidari, să trecem pesrte supărări şi să pornim motoarele. Cine va continua competiţia şi după congres, cred că face o greşeală.

Cred că cele mai multe decizii s-au luat consensual. Forţa majorităţii trebuie să fie impusă. Aşa funcţionează orice democraţie.

Eu sper foarte mult ca toţi colegii care au fost un pic supăraţi să treacă peste. Dacă ţin la acest partid, la oamenii care ne-au votat, să-şi reia activitatea şi să nu creeze un alt pol de putere. Ne-ar face foarte mult rău.", a declarat Gabriela Firea la sosirea la sediul PSD.