Liviu Pleșoianu aruncă în aer PNL! Scrisoarea primită pe e-mail, de la consilierul lui Ludovic Orban, a fost făcută publică

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 22-03-2018 20:18

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, afirmă într-o postare pe Facebook că a primit o scrisoare pe e-mail din partea lui Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL, Ludovic Orban, în care i se recomandă să nu voteze inițiativa legislativă a senatorului PNL, Daniel Zamfir, cu privire la plafonarea dobânzilor la credite. Cu această ocazie, deputatul PSD susține că va vota „pentru”, precizând că inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este „foarte bună”.

„Ca deputat PSD, primesc pe email o scrisoare prin care Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL (Ludovic Orban), îmi spune că inițiativa legislativă a parlamentarului PNL Daniel Zamfir (plafonarea dobânzilor la credite) e îngrozitoare și că mă îndeamnă să nu o votez.

Domnule Orban, deconectați-vă propagandistul de la contul meu de email. Inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este foarte bună și voi vota PENTRU!

P.S. În scrisoarea atașată email-ului primit mi se oferă... ăăă... argumente (!?!?) pentru a nu vota această inițiativă legislativă:

"Stabilirea unor prețuri maxime este asociată cu decăderea Imperiului Roman. Legea Maximului General, votată în Regimul de Teroare din timpul Revoluției Franceze, care stabilea prețul grânelor, a fost atât de impopulară încât a trebuit abandonată un an mai târziu; Foutu le maximum! (S-a terminat cu prețul maxim) a strigat populația pe străzile Parisului în vreme ce Robespierre era condus spre ghilotină."

...Persoanele care au redactat textul sunt bine!? ...Întreb cu compasiune.”, scrie Pleșoianu.