Doru-Claudian Frunzulică, europarlamentar PSD - ales Europarlamentarul Anului - MEP Awards 2018, Bruxelles

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 23-03-2018 11:51
Actualizat: 23-03-2018 19:03

Europarlamentarul PSD, Doru-Claudian Frunzulică, a fost desemnat Europarlamentarul Anului în cadrul unui eveniment la Bruxelles organizat de publicația The Parliament Magazine.

”În seara zilei de 21 martie a.c., în frumoasa sală Concert Noble, din Bruxelles, prestigioasa revistă “The Parliament Magazine”, vectorul de presă european ce prezintă activitatea și evenimentele Parlamentului European, cât și ale celorlalte instituții europene, a organizat ceremonia de decernare a premiilor anuale-MEP Awards, celor mai performanți eurodeputați, pe secțiunile ce urmăresc activitatea celor mai importante comisii permanente ale forului european. La secțiunea MEP Awards “Dezvoltare” au fost propuși câțiva zeci de deputați europeni. Juriul, potrivit regulamentului, a nominalizat trei, în luna ianuarie a.c. Cei trei eurodeputați nominalizați au fost: Maurice Ponga(Franța), Ignazio Corrao(Italia) și Doru-Claudian Frunzulică(România).

Fiind întrebat de organizatori, Doru-Claudian Frunzulică, singurul eurodeputat român căruia i s-a decernat în acest an cea mai înaltă distincție pentru activitatea sa în Parlamentul European, a spus: „dedic această importantă distincție grupului social-democrat din care fac parte și frumoasei mele țări-Romania, un important stat membru al Uniunii Europene”.