Dragoş Pătraru, aproape de a fi DAT AFARĂ de la TVR: Acuzaţii GRAVE la adresa conducerii / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 24-04-2018 11:07

Dragoş Pătraru are din nou probleme. După ce a plecat cu scandal de la Digi 24, realizatorul TV trece prin clipe grele şi la televiziunea publică. Acesta a lansat un atac extrem de dur la adresa conducerii TVR chiar în timpul emisiunii Starea Naţiei.

Citește și: Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

"Am fost înștiințați în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoși de pe post. Așa că să știți ce se va întâmpla cu noi dacă nu am mai apărut”, a spus Pătraru care a și detaliat cum s-a vrut cenzurarea sa.

"Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune.”, le-a explicat el telespectatorilor. Ceaușescu ar fi invidios”, a mai spus Pătraru.

Citește și: Bătaie de joc la adresa României! Ce decizie radicală a luat Comisia Europeană

În debutul emisiunii, realizatorul a mai făcut o serie de dezvăluiri. "Nu știu o chestie, că am fost atenționat de noua conducere… nu știu dacă am voie să spun ceva la emisiune de domnul Gabi Oprea, că reprezentantul dânsului în Consiliul de Administrație trecut de la TVR e și acum în Consiliul de Administrație. Și atunci când a fost în Consiliul de Administrație mi-a zis să nu vorbesc despre domnul Oprea. Nu știu dacă am voie acum, sper să nu am probleme.”, a spus Pătraru.

Înțepăturile au continuat câteva minute mai târziu în același material. "Șefa Înaltei Curți rămâne deci surprinsă când descoperă protocolul. Și nimeni nu mai vorbește nimic. A trecut, gata, s-a stins scandalul. Mai prinde două minute pe zi în jurnalele de prânz și alea de noapte. Da, cele duse după ora 00.00 la unele televiziuni plătite din banii voștri să nu mai facă audiență prea mare. Să nu se mai supere partidul”, a mai spus Pătraru, citat de paginademedia.ro.  Pătraru face referire la emisiunea Ora de știri, care din grila de primăvară a fost mutată la miezul nopții, în loc de ora 23.00. În locul producției, care acum se numește simplu, Jurnal, TVR a programat documentare.