Descinderi pe bandă rulantă în București și alte județe: Peste 10 mandate emise de oamenii legii

Autor: Andrei Radu
Publicat: 24-04-2018 08:08

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pun în aplicare, marţi dimineaţa, 13 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Teleorman, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de DGPMB, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada decembrie 2017 - aprilie 2018, au achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără respectarea prevederilor legale.

Citește și: Percheziții MASIVE în București și alte județe: Polițiștii au făcut mai multe descinderi într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu MARE

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.