Un bărbat din Tulcea, cercetat pentru producere de droguri de risc şi mare risc

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 25-04-2018 17:14

Un bărbat din municipiul Tulcea este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivare, producere şi deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc şi de mare risc, fără drept. Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ), în timpul unei percheziţii domiciliare efectuate la începutul săptămânii în apartamentul bărbatului în vârstă de 41 de ani s-au descoperit o cultură de cannabis formată din cinci plante, o instalaţie de cultivare a plantelor, precum şi resturi vegetale.

"Toate plantele şi fragmentele vegetale susceptibile a fi droguri au fost ridicate de poliţişti în vederea efectuării constatării tehnico-ştiinţifice", se arată în documentul citat. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu, a declarat pentru Agerpres că bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Potrivit comunicatului, percheziţia domiciliară a fost efectuată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea Biroului Teritorial al DIICOT şi a fost sprijinită de lucrătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.