SPECTACOL în AS Roma - FC Liverpool: Festival cu 6 goluri, iar Real Madrid știe cu cine va juca finala Ligii Campionilor - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 02-05-2018 23:34
Actualizat: 02-05-2018 23:38

AS Roma a încercat o nouă minune în semifinala cu FC Liverpool! După 2-5 în Anglia, romanii sperau într-o victorie cu cel puțin 3 goluri diferență, dar meciul a început prost pentru ei.

Mane a deschis scorul pentru cormorani, după numai 9 minute. Speranțele italienilor au prins aripi la autogolul lui Milner, din minutul 15. Însă, englezii au marcat din nou după 10 minute, prin Wijnaldum, care a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru Liverpool.

Citește și: PRO TV a șters înregistrarea cu tânăra care pare că se droghează! Iată motivul

La 7 minute de la reluare, Dzeko a egalat, însă finalul i-a prins pe romani în terenul lui Liverpool. În minutul 86, Nainggolan a marcat pentru 3-2, și tot el a făcut 4-2 în minutul 93, din penalti. N-a fost de ajuns, pentru că meciul s-a încheiat după doar câteva secunde.

Vezi golurile AICI

S-a terminat 4-2 pentru AS Roma, dar Liverpool va disputa finala Ligii Campionilor de la Kiev, în compania lui Real Madrid, după 7-6 la general cu Roma. Finala va avea loc în data de 26 mai, la Kiev. Deţinătoarea trofeului este Real Madrid. Real Madrid a câştigat principala competiţie intercluburi din Europa de 12 ori, iar Liverpool de cinci ori.

Citește și: BNR face un anunț cu greutate! Care este situația rezervelor României .