Crimă ORIBILĂ la Craiova. Ce a făcut un bărbat după ce şi-a ucis concubina

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 04-05-2018 11:37

Un bărbat şi-ar fi ucis concubina şi apoi s-a sinucis, trupul acestuia fiind descoperit în faţa unui bloc din Craiova. Anchetatorii au găsit apoi şi corpul femeii, într-un apartament de la etajul cinci al imobilului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat faptele, transmite news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, echipele de salvatori au fost solicitate să intervină vineri, în cartierul Valea Roşie din Craiova, acolo unde un bărbat a fost găsit căzut în faţa unui bloc. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului nu a mai avut de făcut decât să constate decesul bărbatului.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, într-un apartament din blocul respectiv a fost găsit trupul unei femei. Anchetatorii au stabilit după primele cercetări că cel mai probabil bărbatul şi-a ucis concubina, după care s-a sinucis, aruncându-se de la etaj.

Poliţiştii şi procurorii au început investigaţiile în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au petrecut faptele.

Citeşte şi: ȘOC într-un bloc din Craiova. Descoperirea care i-a uimit pe locatari