Andreea Pora, analiză APOCALIPTICĂ pentru PSD! Jurnalista anunță sfârșitul lui Dragnea: 'În doar câțiva ani va fi un cadavru politic'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 13-05-2018 08:36
Actualizat: 14-05-2018 09:45

Jurnalista Andreea Pora face o analiză politică, într-un editorial publicat în Revista 22, care arată situația dezastruoasă în care se află PSD. Pora susține că însuși Liviu Dragnea va fi în doar câțiva ani un „cadavru politic”.

„Deși a câștigat puterea cu un scor care i-ar fi permis o guvernare stabilă, coerentă și axată pe reforme ale statului, iată că după un an și jumătate PSD se zbate ca peștele pe uscat. Nu e vorba neapărat de scăderea în sondaje, de aproape 15 procente, ci de faptul că nu i-au reușit decât în parte lucrurile importante pe care le-a vrut. Și asta pentru că și-a propus în loc de guvernare să acapareze puterea totală.

Ambasadorul Germaniei, cu ochii pe reforma justiției! Mesaj FERM pentru România: 'Nu fugi înapoi. Nu este în interesul tău. Continuă'

Actul guvernării a fost înlocuit cu o luptă pe toate fronturile pentru obținerea controlului absolut de către un autocrat de provincie. Ca un animal încolțit, obsedat de frica de pușcărie, depășit de o lume pe care nu o înțelege, artist al manevrelor meschine și cu anvergura intelectuală a unui milițian din Pleașov (județul Teleorman), Dragnea a lovit în dreapta și în stânga, reușind să vină de hac guvernării și chiar PSD-ului. Incapabil să înțeleagă că viitorul s-a dezis deja de oameni ca el, în doar câțiva ani va fi un cadavru politic, insignifiant cum este și Adrian Năstase. Ceea ce îi va supraviețui sunt relele pe care le face și le va lăsa moștenire”, scrie Andreea Pora.