Colegul lui Bogdan Lobonț de la AS Roma, Radja Nainggolan, şi-a anunţat retragerea din naţionala Belgiei, după ce nu a fost selecţionat pentru CM

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-05-2018 16:16

Mijlocaşul Radja Nainggolan (AS Roma) şi-a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, retragerea din echipa naţională a Belgiei după ce nu a fost selecţionat în lotul pentru Cupa Mondială din Rusia, din această vară.

"Am pus capăt carierei internaţionale cu mare durere în suflet. Întodeauna am făcut totul pentru a face parte din această echipă şi pentru a reprezenta Belgia. Să fiu aşa nu a fost bine pentru unii. Începând de azi, voi fi primul suporter", a declarat jucătorul Romei, cu 30 de selecţii şi şase goluri la prima reprezentativă, scrie news.ro.

Mijlocaşul Radja Nainggolan lipseşte din lotul de 28 de jucători anunţat de selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, pentru Cupa Mondială din 2018.

Radja Nainggolan, în vârstă de 30 de ani, nu a fost selecţionat din motive 'tactice". "Am discutat cu el, este o decizie pur tactică, ştiu că este un jucător popular. Nu putem să-i oferim rolul pe care îl merită într-o echipă", a spus Martinez.

La CM, Belgia va evolua în grupa G, cu Panama, Tunisia şi Anglia.