SCANDAL în şedinţa PMP: Băsescu a dat afară un vicepreşedinte

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 22-05-2018 15:50
Actualizat: 22-05-2018 16:03

Este scandal în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, de marţi, 22 mai. Traian Băsescu a dat afară din şedinţă un vicepreşedinte al formaţiunii şi l-a ameninţat cu excluderea din partid.

Vicepreşedintele Radu Cristescu a fost dat afară de Băsescu după ce acesta a lansat, în urmă cu o săptămână, un atac dur la colegul său de partid Eugen Tomac, pe care l-a acuzat că ar fi "KGB-ist". Băsescu i-a cerut lui Cristescu să părăsească şedinţa şi să aducă probe în sprijinul afirmaţiilor sale, în caz contrar urmând să fie exclus din partid.

„Există un venetic, sau cum s-ar spune o vinitură, care în data de 1 februarie 2017 a fost la un pas să ne verse în ”marele PNL”, a fost un pas doar că a aflat comandantul și i-a dat peste cap compas. Veneticule, știu cine ești, știu la a cui comandă răspunzi, știu ce ai de gând să faci, și îți promit cu toată ființa mea că nu te las, chiar dacă te plângi omului tău de legătură de la ambasada Rusiei, și pe București - Ploiești, de data asta.... pe dreapta. Crezi că dacă ești dublu ești și deștept? Jos labele de pe PMP, veneticule! Vezi că nici PMP și nici România nu sunt Ismail-îc! Apropo, las să treacă alegerile astea și te voi arăta în toată splendoarea ta”, a fost mesajul postat Radu Cristescu pe pagina personală de Facebook. La scurt timp, Cristescu a şters mesajul.

Vezi şi: Descoperire uimitoare: Căpșunile, ideale în lupta împotriva cancerului .