CIRC şi BĂTAIE la PMP Timiş! O membră a ajuns la spital, după ce a fost lovită cu sălbăticie de mâna dreaptă a şefului PMP Timiş

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 24-05-2018 13:53

Circ de zile mari în PMP Timiş. După alegerile cu scandal de acum peste o lună când mai mulţi membri au fost scoşi pe sus din sală pentru că o susţineau pe fosta lideră a organizaţiei Roxana Iliescu, în cursa împotriva actualului preşedinte al PMP Timiş, Cornel Sămărtinea, azi, o membră PMP a ajuns la spital.

Tânăra a fost bătută crunt de Flavius Luca, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, unul dintre oamenii de bază a lui Cornel Sămărtinean. Incidentul a fost confirmat şi de poliţie, iar tânăra a ajuns la spital.

"Mi-a spus că nu mai am ce căuta în Lugoj… să mă mut din oraş. Dacă nu fac asta, o să mă omoare şi pe mine, şi pe fiica mea. A spus că îmi taie gâtul. Apoi, a început să mă lovească şi a spus că ce îmi face acum, e o nimica toată pe lângă ce va urma”, a povestit pentru sursadevest.ro, Ramona Dzitac.

Liderul PMP Timiş, Cornel Sămărtinean a declarat pentru ŞTIRIPESURSE.ro că „Nu ştiu. Habar nu am. Nu am ce să comentez. Trebuie să vedem, nu era cazul să se întâmple aşa ceva. M-aţi luat pe nepregătite, nu am asemenea informaţii. Nu există cuvinte, dacă s-a întâmpla aşa ceva”.