Klaus Iohannis se LAUDĂ că are mulți fani la Uzinele Dacia: 'Foarte mulţi oameni au vrut să îmi strângă mâna sau să facem o poză împreună' - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 24-05-2018 21:26
Actualizat: 24-05-2018 22:38

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat după vizita făcută joi la uzinele Dacia-Renault, spunând că progresul faţă de acum doi ani, când a fost tot în vizită oficială, este "vizibil, clar şi impresionant".

"Am făcut o vizită, astăzi, la uzinele Dacia-Renault şi pot să vă spun că sunt impresionat. Ştiţi că am fost, tot în vizită oficială, nu demult, cred că acum doi ani şi progresul este vizibil, clar şi impresionant. Probabil unii ştiu, dar îmi face plăcere să menţionez, Dacia, uzinele Dacia, produc 3% din PIB-ul României. Este extrem de mult, este o mare uzină cu o mare tradiţie românească şi astăzi am vizitat unitatea de motoare şi unitatea de asamblare. Am întâlnit foarte mulţi oameni care au vrut să îmi strângă mâna sau să facem o poză împreună sau pur şi simplu să îmi spună ceva. Am constatat că toţi sunt foarte mândri că lucrează aici, ceea ce, cu siguranţă, confirmă calitatea deosebită a acestei uzine", le-a spus Iohannis jurnaliştilor, la finalul vizitei pe platforma de la Mioveni.

Citește și: Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii