Călin Popescu Tăriceanu are o CERERE EXPRESĂ pentru Tudorel Toader: 'Îl rog să se aplece spre ele'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 03-06-2018 21:40
Actualizat: 03-06-2018 22:34

Călin Popescu Tăriceanu vrea ca ministrul Tudorel Toader să intervină în cazul protocoalelor secrete încheiate de SRI și diverse instituții din justiție și nu numai. În presă au apărut informații că 64 de protocoale au fost încheiate de SRI, dar numai unul singur a fost desecretizat. Tăriceanu vrea să știe dacă acestea mai sunt în vigoare.

”E o întrebare care are rostul ei şi vă promit un lucru, că am să-l rog pe domnul ministru Tudorel Toader să-şi aplece atenţia asupra acestei chestiuni pentru că, într-adevăr, nu este suficient că ele s-au făcut publice. Dacă ele sunt făcute publice, să vedem dacă mai sunt în vigoare.”, a anunțat, la Antena 3, Tăriceanu.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare ale jurnalistului care a demascat afacerile lui Dragnea din Brazilia! Paul Radu: „Eu nu-l urăsc pe domnul Dragnea!”

Liderul Senatului a vorbit și despre colaborarea cu Liviu Dragnea, dar și despre activitatea Guvernului și a miniștrilor.

”Nu am avut probleme, nici opinii diferite. Sunt mulțumit de activitatea miniștrilor ALDE, iar la fiecare e loc de mai bine. Aprecierea miniștrilor trebuie să o facă Viorica Dăncilă.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Udrea, atac la instituțiile de forță ale statului: ”A venit vremea să plătească pentru tot răul făcut!”

Tăriceanu a spus că membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD, care va fi o manifestare contra abuzurilor din justiție.

"Da, participăm pentru că mitingul PSD, cu toate că s-a spus că e un miting de susținere a Guvernului, este unul împotriva abuzurilor din justiție, prin toate protocoalele care au existat și care au încălcat libertățile și drepturile cetățenilor. E obligația noastră, împreună cu colegii de la PSD de a protesta pentru aceste valori și împotriva a ceea ce s-a întâmplat în trecut", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Citește și: Comisia Europeană vrea o nouă directivă pentru șoferi: Ce vor fi obligați să facă conducătorii auto din statele membre

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat aterior că se va organiza în data de 9 iunie un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea Cabinetului Dăncilă, acţiuni similare fiind anunţate şi în alte localităţi din ţară.