ÎNFRÂNGERE DRAMATICĂ pentru Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara în sferturile de la Roland Garros

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 05-06-2018 17:25
Actualizat: 05-06-2018 18:47

Perechea Irina Bara/Mihaela Buzărnescu a ratat, marţi, calificarea în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros.

Bara şi Buzărnescu au fost învinse, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4, de cuplul Hao-Ching Chan/Zhaoxuan Chang (Taiwan/China), cap de serie numărul 8, scrie news.ro.

Citește și: Lovitură dură încasată eMag: Ce a decis instanţa – au fost RETRASE mai multe produse

Româncele fost învinse în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-1,4-6, în urma unei partide care a durat două ore. În primul set, fetele noastre nu au reușit să țină ritmul, pierzând de trei ori pe propriul serviciu. În al doilea set, situația s-a schimbat și se părea că reprezentantele României le-au ”citit pe adversare”, impunându-se ușor, cu 6-1, într-un set în care au avut procentaje foarte bune la serviciu, de peste 80%. În setul decisiv s-a mers cap la cap, echipele având nenumărate ocazii de break. Grație unui game în plus pe serviciul adversarelor, sportivele din Asia s-au impus cu 6-4.

Performanța echipei Bara/ Buzărnescu este una notabilă, în condițiile în care au făcut pereche în doar 6 meciuri înaintea turneului din Franța.

Citește și: Copos face o nouă mutare: În ce a investit milionarul

Calificarea în sferturi la dublu este recompensată la Roland Garros cu un premiu total de 76.000 de euro şi cu 430 de puncte WTA.