Viorica Dăncilă face promisiuni, la vizita din Portugalia: Se bucură de tot sprijinul Guvernului

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 07-06-2018 14:40

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată în vizită oficială în Portugalia, a afirmat, în contextul semnării unui memorandum între Institutul "Horia Hulubei" şi Fundaţia Champalimaud, că extinderea parteneriatului româno-portughez privind cercetarea se bucură de tot sprijinul Guvernului.

Citește și: SURSE - BUBUIE nervii în interiorul CCR: Livia Stanciu, scandal cu restul judecătorilor

Potrivit unui comunicat al Guvernului Viorica Dăncilă a vizitat miercuri sediul Fundaţiei Champalimaud din Lisabona, unul dintre cele mai prestigioase centre de cercetare din Europa, informează Agerpres.

Executivul precizează că vizita a avut loc în contextul semnării memorandumului de înţelegere în domeniul cercetării ştiinţifice între Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară "Horia Hulubei" din România şi Fundaţia Champalimaud. 

Cu această ocazie, premierul Dăncilă a declarat că "semnarea documentului de cooperare dintre cele două instituţii de renume contribuie la extinderea parteneriatului româno-portughez pe palierul activităţilor de cercetare şi inovare, care se bucură de tot sprijinul Guvernului României", se mai arată în comunicat.