Sorina Matei, ATAC fără precedent la adresa lui Iohannis: 'MINCIUNI DE 2 LEI, şobolănii de grădiniţă şi de tot râsul'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 20-06-2018 10:09
Actualizat: 20-06-2018 22:05

Jurnalista Sorina Matei critică, în termeni extrem de duri, modul în care Administraţia prezidenţială comunică în cazul scandalurilor în care este implicată. Matei a postat, pe Facebook, un mesaj prin care acuză că Administraţia prezidenţială nu dă dovadă de transparenţă.

"12 ani am fost acreditată pe Palatul Cotroceni. 12!!! Trei preşedinţi ai României. Total diferiţi. Dar un lucru e clar: comunicarea Administraţiei Prezidenţiale e legată ombilical de cea a preşedintelui. Nu se poate una fără alta. Niciodată.

Păi ieşiţi voi vineri cu comunicat OFICIAL în care scrieţi cu mânuţa voastră domnilor, nu pesediştii sau extratereştrii, că asociaţia lui #DanileţPafaristul v-a trimis solicitare, ăla iese şi minte, zice că nu v-a trimis nimic, ca să se scoată, apoi preşedintele României răspunde pe întrebări legate de asociaţia vieţii, înnebuneşte lumea cu #ONeGeul de 2 lei care i-a trimis un fake, iese azi şi spune de #ONeGe, şi voi daţi la presă apoi că nu mai e #ONeGe că e un cetăţean no name pe care nu-l puteţi identifica că vă e frică să băgaţi pe cineva în shit? Măi, nene, măi. Aşa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ la Palatul Cotroceni. MINCIUNI DE 2 LEI, şobolănii de grădiniţă şi de tot râsul. De la vârful statului, că se crede şi statul mai nou.

A, şi peste toate, mai zice şi el că cu mânuţa lui a trimis-o pe madam la Lăzăroiu. Praf, praf, praf! Omul acesta îmi este clar că NU POATE să conducă o ţară şi se afundă singur în minciuni de 2 bani, contrazise chiar de el, cu toată propaganda din dotare.

Nici pe vremea lui Emil Constantinescu, nici pe vremea lui Ion Iliescu, nici pe vremea lui Traian Băsescu nu s-au întâmplat asemenea fakeuri grosolane şi minciuni, efectiv minciuni de 2 lei. Eu l-am reevaluat de ceva timp pe Emil Constantinescu oricum. Omul a trecut prin mineriade, Miron Cozma, Radu Vasile, chestiuni grele. Cel mai slab, praf şi pulbere preşedinte al României este fără niciun dubiu Klaus Iohannis. Aşa ceva n-am crezut că voi vedea niciodată. Dar vorba aceea niciodată să nu spui niciodată. Întotdeauna se poate cineva mai slab, mai prost mobilat. Viaţa bate filmul la Cotroceni:, a scris Sorina Matei pe Facebook.