Fost consilier prezidențial, scenariu-șoc după condamnarea lui Dragnea: 'Va fugi din țară. N-are altă variantă decât s-o întindă'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 22-06-2018 13:05

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, este de convins că liderul PSD, Liviu Dragnea, va fugi din țară la momentul potrivit și nu va sta nicio zi la închisoare.

„Nu mă bucur pentru niciun om care intră la închisoare. Deci nici pentru Dragnea. Pe de altă parte, fac haz de situația lui doar aparent dificilă pentru că sunt aproape convins că și el va fugi din țară la momentul potrivit. Nu va sta nicio zi la închisoare. Vă spun și de ce n-are altă variantă decât s-o întindă. Ăștia trei ani jumate, treacă meargă...dar, odată intrat, vine Teldrum și acolo sunt o sută de ani de pârnaie. Altfel zis, odată intrat, nu mai iese. Din partea mea, chiar și să fugă e mai sănătos pentru România decât situația actuală cu Dăncilă și Dan la cârma țării.”, scrie Lăzăroiu, pe Facebook.

Scandal în studioul B1 Tv! Schimb de replici între Oreste și Codrin Ștefănescu: 'Nici Stalin nu făcea asta, îi împușca'

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.