Primele transferuri pentru AC Milan

Autor: George Traicu
Publicat: 03-07-2018 11:14

Portarul spaniol Pepe Reina şi fundaşul croat Ivan Strinic au semnat cu AC Milan, fiind primii doi jucători transferaţi de clubul italian în actualul mercato din fotbalul european, a anunţat gruparea din Serie A, pe site-ul oficial, relatează mediafax.

Pepe Reina (35 ani), fostul goalkeeper al lui Liverpool, vine la Milan după trei sezoane petrecute la rivala SSC Napoli, în timp ce Strinic (30 ani), care a jucat la rândul său pentru napolitani, a evoluat în sezonul trecut la o altă formaţie italiană, Sampdoria.

"Sunt două achiziţii importante, care vor aduce valoare echipei rossonera. Bun venit, Pepe şi Ivan", a scris clubul milanez pe site-ul său oficial.

Cei doi jucători au o bogată experienţă internaţională, Reina evoluând de 38 de ori pentru naţionala Spaniei, în timp ce Strinic a adunat 46 de selecţii în reprezentativa Croaţiei.

Clubul AC Milan a încheiat pe locul al şaselea ediţia trecută a campionatului italian, fiind suspendat de UEFA pentru viitoarea ediţie a Europa League din cauza nerespectării fair play-ului financiar, însă a făcut apel împotriva acestei decizii a forului continental.