O tânără familie din Braşov şi-a filmat bona cu camera ascunsă - Ce au descoperit i-a revoltat

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 03-07-2018 11:46
Actualizat: 03-07-2018 16:51

De ce avem nevoie de camere ascunse? Pentru ca acestea ne permit sa supraveghem video, audio si pozitional persoane, locatii, autoturisme, in functie de necesitati. De cele mai multe ori situatiile neplacute de care ne lovim ne imping sa achizitionam camere ascunse.

Sa fii parinte in zilele de astazi este mult mai greu decat era in trecut. Societatea se schimba de la o zi la alta, familiile sunt mai mici si deci experienta se invata mai greu si, mai mult decat atat, intalnim familii cu un singur parinte. Desi internetul abunda in anunturi pentru cursuri de crestere a copilului, informatia “de pe hartie” nu va coincide niciodata cu faptele reale. Asadar, parintii trebuie sa fie permanent vigilenti si pregatiti sa faca fata diverselor situatii neplacute.

Aveti mare atentie la persoanelepe care le angajati, mai ales pentru a va face menajul intrucat au acces in toate incaperile; atentiesi la cei care lucreaza la gradinasi in special la bone. Exista riscul sa va treziti cu bani si bunurile si, mai mult decat atat, poti constata vatamari corporale.Daca instalati camere ascunse, cu siguranta veti ajunge sa cunoasteti ce fel de persoane va trec pragul.

O tanara familie din Brasov in urma cu putin timp am angajat o bona pentru ingrijirea copilului de numai 5ani. Bona, in varsta de 43 de ani, a fost angajata legal, cu contract de munca, in urma unei cercetari amanuntite si a recomandarilor verificate in prealabil. Astfel parintii au ajuns la concluzia ca au gasit persoana ideala, o doamna inteligenta, ingrijita si sufletista. Atributiile femeii erau acelea de a supraveghea, hrani, schimba de haine, spala si plimba pe cel mic. Insa, de la un timp, parintii au observant o schimbare in comportamentul copilului, motiv pentru care a decis montarea in apartament a unor camere ascunse. Inregistrarile acestor camere ascunse sunt de-a dreptul socante si arata foarte clar cum bona loveste cu palma, cu forta copilul, cum il trage de par, de obraz si de ureche, iar acesta incepe sa tipe cu putere. Femeia i-a fortat pe copii sa stea in genunchi pentru a-i pedepsi. Faptele inregistrate de cele 4 camere de supraveghere ascunse au stat la baza anchetei efectuate de politie. Avand in vedere aceste fapte femeia a fost condamnata la plata unor daune morale de 2000 de lei si la o amenda penala de 3.000 de lei. Pentru asigurarea acestor sume, apartamentul femeii a fost pus sub sechestru pana la concurenta sumei de 5.000 de lei.

Una dintre cele mai bune camere ascunse o gasesti la 1CCTV. Modelul EC-AHDCVI4135 produs de Eyecam este o camera ascunsa in PIR, are senzor Sony Starvis Back-lluminated de 2.1MP 1/2.8 inch, rezolutie full HD 1080P sifiltru IR-Cut. Are un procesor FH8550M si functii importante precum WDR, DNR, UTC, OSD.

Parinti, ramanetivigilenti, nu trebuie sa va cresteti copiii intr-un mediu caracterizat de insecuritate. Accesati magazinul online 1CCTV si adaugati in cosul de cumparaturi camere ascunse ideale daca ai trecut prin situatii neplacute sau daca vreti sa fiti precauti.