Bărbatul care l-a accidentat pe George Clooney: 'Nu mi-am imaginat c-aș fi putut să-l lovesc pe el'

Autor: Luiza Moldovan
Publicat: 12-07-2018 12:35

Bărbatul care a lovit cu mașina scuterul condus de actorul George Clooney spune că a provocat acest accident din cauză că "a fost orbit de soare", potrivit site-ului publicației Corriere della Sera (Mediafax).

George Clooney a fost spitalizat de urgență, marți, după un accident cu scuterul care a avut loc lângă Costa Corallina, în provincia italiană Olbia, potrivit presei locale. Actorul în vârstă de 58 de ani se îndrepta, pe scuter, spre platourile de filmare pentru producția "Catch-22", în Sardinia, când a fost lovit de o mașină.

Clooney a fost catapultat în aer aproximativ șapte metri și s-a izbit cu capul de parbrizul unei mașini, după care s-a prăbușit pe asfalt.

Șoferul automobilului, Antonello Viglino, i-a acordat primul ajutor actorului, până la sosirea unei ambulanțe.

Publicația locală La Nuova Sardegna a informat că actorul nu a suferit răni grave, dar a fost transportat la serviciul de urgențe al spitalului Giovanni Paolo II. Cotidianul italian a mai scris că George Clooney, care, din fericire, purta o cască, a fost examinat de medici, care au constatat că acesta a suferit un traumatism ușor la bazin și că are mai multe contuzii la un genunchi și un braț.

Viglino a declarat, miercuri, pentru cotidianul italian Corriere della Sera: "Nu vedeam nimic, îmi venea soarele în ochi, abia începusem să iau curba, am mers doar puțin pe linia continuă. Sunt în stare de șoc. S-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. L-am recunoscut imediat ce și-a dat casca jos de pe cap. Am încercat să fiu calm, m-am temut că se rănise foarte tare. Nu mi-am imaginat niciodată că l-aș fi lovit pe George Clooney".

Clooney, care deține o casă lângă lacul Como din Italia, a fost externat câteva ore mai târziu, însă i s-a recomandat să se odihnească timp de câteva zile.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei "Argo".