Forum de afaceri romano-francez, la Paris, de Mos Nicolae

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 26-07-2018 10:19
Actualizat: 26-07-2018 10:34

Romania de business începe să iasă din amorțeală pe plan extern și să devină tot mai activa în momentele oportune. Astfel, între 5 și 6 decembrie, la Paris, dacă tot este premierul  Viorica Dancilă în vizită oficială, se va organiza și un forum de afaceri romano-francez, la care vor participa cei mai importanți business-mani din cele două țari.

Forumul va fi organizat de partea română și în acest sens, astăzi, la sediul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va avea loc o întalnire între ministrul  Radu Oprea și ambasadorul Franței în România, doamna Michele Ramis.

Forumul de la Paris va avea 6 secțiuni grupate pe: mari investiții, stadiul reformelor, perspectivele mediului de afaceri din România, inovare și digitalizare, orașul durabil și prioritațile României pentru președinția Consiliului U.E. Pentru a da și un nou impuls dezvoltării afacerilor româno-franceze, în cadrul forumului, a fost inclusă și o sesiune business-to-business.

Întalnirea,  de la sediul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dintre ministrul Radu Oprea și Ambasadorul Franței la București, doamna Michele Ramis, are ca scop definitivarea ultimelor detalii, stabilirea prioritaților și a obiectivelor care să facă din Forumul de la Paris un moment de referință în tradiția afacerilor romano-franceze. Scopul acestuia este sa duca la creșterea business-ului dintre cele două parți, mai ales că, noi de francezi și ei de noi, suntem legați și prin diverse parteneriate strategice și aliante în toate domeniile.