Dan Bursuc, după petrecerea de la Ambasada Suediei unde i-a cântat Laurei Codruța Kovesi: 'Pe mine mă bucură că iubește muzica pe care eu o fac'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 01-08-2018 16:08
Actualizat: 01-08-2018 15:49

Mărturisiri incendiare făcute de manelistul Dan Bursuc despre petrecerea de la Ambasada Suediei, unde printre invitați s-a aflat și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Dan Bursuc a declarat, la România TV, că "mă leagă o prietenie foarte bună de Ambasadorul Suediei. Am participat la mai multe evenimente anul trecut unde au fost invitați. Iubesc muzica pe care eu o am, artiștii pe care eu îi inițiez și mi-au făcut o propunere ca de Ziua Suediei Dan Bursuc să participe cu muzica lui frumoasă și cu artiștii lui la cel mai frumos eveniment".

Citește și: Recompensă de UN MILION de euro pentru găsirea unui om de afaceri dispărut în România

Despre Laura Codruța Kovesi, Bursuc a comentat că "ne apreciază pentru programul abordat, eu nu am culoare politică, pe mine nu mă interesează funcțiile sau cine e pe mine mă bucură că iubește muzica pe care eu o fac, iubește Dan Bursuc, pe mine nu mă interesează decât un singur lucru, imaginile, aplauzele și aprecierea făcută de întreaga adunare".