ULTIMA ORĂ - Dosar penal pentru șeful terasei de pe litoral, care l-a bătut pe șeful OPC

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 02-08-2018 18:08

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu spune că, în timpul verificărilor, cei prezenţi la terasă au scandat împotriva PSD şi i-au acuzat pe comisarii CJPC că au fost trimişi de Liviu Dragnea. În urma scandalului, Constantinescu a fost lovit de patronul terasei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj.

Incidentul a avut loc miercuri, iar Horia Constantinescu declara că a mers împreună cu 20 de colegi din cadrul Comandamentului Litoral pentru un control în staţiunea Neptun. "O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu <>. Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, relata Constantinescu.

El spunea că mai multe clienţi ai localului, dar şi angajaţi l-au îmbrâncit, a căzut pe spate, au vrut să îl lovească, dar a reuşit să se ridice şi a sunat la 112. Şeful CJPC Constanţa menţiona că până la sosirea poliţiei situaţia a degenerat, a continuat să fie îmbrâncit, agresat, strâns de gât, iar la un moment dat în toată acea învălmăşeală şi-a dat seama că şi-a pierdut un dinte.

Scandalul s-a încheiat după sosirea poliţiei.