Scene incredibile la metrou, în urma mitingului din Piaţa Victoriei: 'Probabil c-a-nviat Ceauşescu'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 10-08-2018 22:27

Metrorex a decis, vineri seara, timp de o oră, ca metroul să nu oprească în staţia din Piaţa Victoriei. Decizia nu a fost primită bine de călători, care şi-au exprimat nemulţumirea prin mesaje la adresa PSD. Spre surprinderea lor, au avut parte de solidaritate din partea unui conductor. Incidentul a fost relatat pe Facebook de o călătoare.

"Metroul nu mai opreste in statia Piata Victoriei, 'din ordinul conducerii Metrorex'. La statia Aviatorilor s-a repetat anuntul. Multi au coborat nemultumiti, au huiduit si au strigat deja celebrul indemn 'Mu** Psd!' La care conductorul, in boxe, cu usor regret: Imi pare rau, n-am nicio vina eu! La Universitate, acelasi conductor 'Stimati calatori, imi cer scuze personal ca n-am fost lasat sa opresc la Victoriei. Probabil c-a-nviat Ceausescu.'", relatează Anca Vasile pe Facebook.

La ora 21.30, METROREX a anunţat că s-a decis redeschiderea stației de metrou Piața Victoriei însă, având în vedere fluxul mare de călători, zona va fi supravegheată de către jandarmi și de către agenții de la Poliția Metrou.