Răzvan Lucescu, după înfrângerea din Uefa Champions League: O greșeală face diferența

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 30-08-2018 09:37

Răzvan Lucescu a semnat prelungirea contractului cu PAOK Salonic, dar bucuria nu a fost încununată și cu o calificare în grupele Champions League. Miercuri seară, 29 august, PAOK Salonic nu a rezistat presiunii echipei Benfica și a cedat pe teren propriu cu scorul de 1-4.

Deși a fost eliminat din UCL, antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

"Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificre.

Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la 3-1 au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta este fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut în acest campionat", a spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

PAOK a fost susținută de 29.000 de suporteri în meciul cu Benfica. "Eu sunt obişnuit cu atmosfera de aici. Suporterii ne-au fost mereu alături”, a mai spus Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu revine în Europa League după şapte ani. A mai jucat de trei ori în grupe, de fiecare dată cu Rapid. Startul competiţiei este pe 20 septembrie, dar până atunci grecii trebuie să treacă peste eşecul cu Benfica.