Gigi Becali a EXPLODAT în apărarea FCSB: Nici trei de Gigi Buffon nu ar fi reușit

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 03-09-2018 23:45

FCSB a terminat la egalitate, 2-2, partida cu FC Botoşani, după ce echipa lui Dică a condus cu 2-0. Golurile au fost marcate de Man şi Gnohere, din penalti, respectiv Papa şi Roman, scrie Mediafax.

Gigi Becali i-a găsit o scuză portarului Andrei Vlad la faza primului gol, dar l-a taxat fiindcă nu i-a ascultat indicaţiile.

"Nu a mai greşit la fel de mult ca la meciul cu Viena. Nici trei de Gigi Buffon nu apărau primul gol marcat de Botoşani. Cât despre discuţia pe care am purtat-o cu el, i-am spus să nu mai paseze în lateral. Dă, mă, în faţă, că nu eşti Maradona! El, tot aşa. A pasat în lateral, a dat o dată la adversar. O să-i spun iar: 'Băi, văd că nu ai ascultat ce ţi-am spus'. Ce să fac?”, a spus Becali, la Digi Sport.

Andrei Vlad a fost aspru criticat după meciul retur din play-off-ul Europa League, gafa sa însemnând ratarea calificării în competiţia continentală pentru roş-albaştrii. După meciul cu astriecii, Vlad a declarat că a avut o discuţie cu Becali: "Nu pot să dezvalui discuţia cu domnul Becali, mi-a dat câteva sfaturi care sper să mă ajute să ajung un portar mare în viitor. Mi-a spus că totul e în regulă, să-mi văd de treaba mea, că are încredere în mine şi atunci când intru în poartă, să incerc să joc cât mai simplu şi să fac meciuri bune".