Revoluționar - Cercetătorii au descoperit singurul CEAI care distruge celulele canceroase în 48 de ore

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 16-09-2018 21:06

Cercetarile efectuate la Universitatea din Windsor, Canada, au scos la lumina efectele benefice ale acestei plante, dand astfel o sansa in plus pacientilor cu cancer, scrie Unimedia.

Cercetarile arata ca papadia dezintegreaza celulele canceroase in 48 de ore, fara a afecta si celulele sanatoase. Tratamentul continuu cu radacina de papadie poate distruge o buna parte din celulele canceroase, scrie bzi.ro.

Reteta de ceai din flori de papadie:

Ingrediente

8 flori de papadie
350 ml de apa clocotita
zahar brun dupa gust

Toarna apa clocotita peste flori si lasa florile la infuzat timp de 5 minute. Apoi poti adauga zahar brun.

Reteta de ceai din radacina de papadie:

Ingrediente

1 lingura de radacina de papadie prajita

½ lingura de ghimbir proaspat tocat

350 ml de apa

miere sau zahar brun dupa gust

Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, cu exceptia mierii, si se aduce apa la punctul de fierbere. Se fierbe apa timp de 5 -10 minute, apoi se strecoara amestecul, se adauga miere dupa ce s-a racit si se serveste rece.

In primul rand, trebuie sa scoti cu grija din pamant radacinile de papadie. Odata extrase, spala-le bine pentru a indeparta urmele de pamant si de murdarie. Taie apoi radacinile in bucati cam de marimea degetului mare si pune-le in apa rece, mestecand din cand in cand. Acest lucru ajuta la indepartarea urmelor de murdarie ramase.

Citește și: Medicii AVERTIZEAZĂ: Tratamentele pentru IMUNITATE pot provoca boli GRAVE copiilor

Taie din nou radacinile, de data aceasta ceva mai marunt. Acum sunt gata de prajire. Pune-le intr-o folie pentru prajituri si baga-le la cuptor. Seteaza cuptorul la o temperatura de 180 de grade si lasa-le timp de 90 de minute.