Victor Ponta, despre dosarul lui Liviu Dragnea:Nu l-am văzut niciodată atât de speriat.Știe că la capătul acestui apel urmează o pedepasă privativă de libertate

Autor: Andreea Traicu
Publicat: 19-09-2018 16:34

Fostul premier Victor Ponta susține că Liviu Dragnea este speriat de situația din PSD și de procesul care va începe pe 8 august la ÎCCJ, menționând că liderul PSD știe că la capătul apelului urmează o pedepasă privativă de libertate.

"Domnul Dragnea este un om care nu iese la lumină, e un om de culise, stă în subteran, negociază, cumpără funcții, oameni. Nu vă așteptați să iasă public cu o poziție foarte clară. Până la CEx va încarca să cumpere cu bani de la guvern sau parlament susținere. Va promite fiecărui membru în parte că îl pune ministru, președinte de comisie, promite funcții și cere ascultare, obediență. Eu îl cunosc pe Liviu Dragnea și nu l-am văzut niciodată atât de speriat și de scrisoarea din PSD și că pe 8 octombrie are deja termen în apel. Știe că la capătul acestui apel, din păcate pentru el, urmează o pedeapasă privativă de libertate", a declarat Victor Ponta la Digi24.