Victor Ponta: Dacă azi Dragnea va câștiga vom avea un haos si un dezastru generalizat! Dacă i-ar păsa de partid ar DEMISIONA

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 21-09-2018 10:31

Înainte cu doar câteva ore de ședința crucială a PSD în care se va discuta celebra scrisoare a unor lideri PSD prin care se solicită demisia lui Liviu Dragea din funcția de președinte al PSD și de președinte al Camerei Deputaților, Victor Ponta îi atenționează pe foștii lui colegi că va urma dezastrul pentru partid dacă Liviu Dragnea rămâne președinte. El îi dă și un sfat lui Dragnea: Dacă îți pasă de PSD atunci pleacă!

Marea RĂSUCIRE. Dragnea își asigură supraviețuirea după ce în ultimele 24 de ore a împartit `CADOURI`. Urmează un CEx dur. Posibile excluderi și Congres

”Cand persoana mea devenise o problema pentru PSD ( inculpat de DNA) am demisionat din functia de Presedinte/ am facut campanie in 2016 din pozitia de simplu membru si asa PSD a castigat Alegerile!

Datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa nu sa fie o povara pentru aceasta / sa faca un pas inapoi cand face rau si sa sprijine din alta pozitie! Cel care isi duce la dezastru Partidul pentru propria lui functie si pentru propriul interes este doar un sacal venit sa fure ceva ce nu ii apartine!

CUTREMUR în Justiţie: Procuroarea propusă la şefia DNA, citată la PG pentru un test cu detectorul de minciuni (surse)

Daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa catusi de putin de PSD si de oamenii care au votat / daca i-ar pasa de bunul mers al tarii / daca i-ar pasa de colegii lui pe care ii pune sa se lupte azi intre ei - ar demisiona!

Daca insa azi Dragnea cumpara voturile din CEX oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila - vom avea un haos si un dezastru generalizat!

Daca CEX ul PSD nu poate sa elibereze tara de Gasca lui Dragnea - atunci o vom face noi , cei de la ProRomania!”, a spus Victor Ponta pe pagina lui de socializare