HAOS după CExN al PSD: Liderii partidului se contrazic pe numărul de voturi

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 21-09-2018 21:30
Actualizat: 21-09-2018 21:33

Liderii PSD se contrazic după şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Gabriela Firea şi Codrin Ştefănescu anunţă scoruri diferite la votul pentru Dragnea.

ecretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunțat că în ședința Comitetului Executiv Național PSD au fost prezenți 64 de membri, înregistrându-se 8 voturi împotrivă, 55 de voturi pentru și o abținere, cifre diferite față de cele ale Gabrielei Firea.

"Azi au fost prezenți 64 de membri ai CEX, considerând că ministrul Apărării. Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, o abținere și 55 pentru. Doi dintre colegi au plecat lăsându-și mandatul, de la sector 4. Aproape toți au avut mandat. La final primarul sectorului 5 Daniel Florea a propus excluderea Gabrielei Firea pentru declarațiile făcute, foarte mulți dintre colegi au cerut un vot și e de la sine de înțeles care ar fi fost votul", a declarat Codrin Ștefănescu.

Gabriela Firea a declarat vineri, după opt ore de ședință a Consiliului Executiv PSD, că s-a supus la vot doar un punct din scrisoarea nemulțumiților, iar votul a fost: 10 voturi ca Liviu Dragnea să facă un pas lateral, 39 să continue și o abținere.

Secretarul general adjunct al PSD a precizat că aceste cifre prezentate de el sunt cele reale, spre deosebire de cele date de Gabriela Firea, și că votul a fost la vedere.