Liviu Dragnea zice că n-are NICIO EMOȚIE: Precizări și despre PUCIȘTI - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 24-09-2018 16:12
Actualizat: 24-09-2018 17:16

Liviu Dragnea ar putea fi demis de la șefia Camerei Deputaților! Primii care au lansat ideea au fost puciștii din PSD, iar Victor Ponta vrea schimbarea regulamentului Camerei pentru ca o eventuală demitere să fie mai ușoară. PNL a spus că va iniția o procedură de demitere a lui Dragnea.

În plus, șeful PSD a vorbit și despre ce au de făcut ”puciștii” din PSD în organizațiile lor, după ce Dragnea a exclus posibilitatea de a lua măsuri împotriva lor. El a declarat că nu s-a discutat în partid despre înlocuirea șefilor filialor PSD care i-au cerut demisia, iar în ședința BPN de luni i-a rugat pe colegii care au produs tulburări în organizațiii să remedieze lucurile.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă

”Nu (aveți emoții la o eventuală schimbarea a dvs din funcția de președinte al Camerei Deputaților?). Nu s-a discutat în partid, am spus-o şi la începutul Biroului Permanent Naţional, am discutat şi cu colegii în BPN şi i-am rugat cu toată prietenia şi cu toată dragostea să nu se mai lase influenţaţi de aceste minciuni care apar pe surse. Nu există niciun fel de intenţie sau acţiune generată de mine sau altcineva de care eu să ştiu de a tulbura o organizaţie sau alta. În schimb, ce le-am spus colegilor mei - să înţeleagă că unii dintre cei care au susţinut acea iniţiativă (n.r. - scrisoarea deschisă) au produs într-adevăr tulburări foarte mari în organizaţiile respective - în unele mai mari, în altele mai mici -, dar au produs. Şi este obligaţia lor să liniştească organizaţiile şi să-i facă pe toţi colegii să redevină o organizaţie bine structurată şi unită. Nu eu am tulburat acele organizaţii, deci este obligaţia lor, ca şefi de organizaţii, să facă acest lucru. În schimb, de la mine, discuţii în partid nu există pentru astfel de măsuri.”, a declarat Liviu Dragnea.

Conform Regulamentuui Camerei Deputaţilor, preşedintele acestui for poate fi revocat înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, cu asigurarea cvorumului legal. Votul este secret şi se exprimă prin bile. Propunerea de revocare se face în scris de către liderul grupului parlamentar care l-a propus şi căruia îi aparţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citește și: Formația Metallica revine în România! Află cât costă biletele .