Șerban Nicolae, DEZLĂNȚUIT, în Comisia de Apărare a Senatului: 'Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 25-09-2018 14:00

Senatorul PSD Șerban Nicolae a avut marți o ieșire necontrolată către un senator din Opoziție. Nemulțumit că senatorul din opoziție cerea detalii suplimentare de la șeful Jandarmeriei pe tema dezinformării legate de starea de sănătate a jandarmeriței atacate de protestatari, Șerban Nicolae i-a spus colegului ”vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem dacă mai sunteți așa înggrijorat de dezinformări”, conform G4 Media.

Declarația a venit la audierile din Comisia de Apărare a Senatului, audieri la care sunt prezenți șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, și șeful Jandarmeriei București – cel care a coordonat dispozitivul de jandarmi din Piața Victoriei în ziua de 10 august – Laurențiu Cazan.

Citește și: Paul Stănescu, REACȚIE SURPRIZĂ la anunțul lui Ponta privind schimbarea lui Dragnea de la Camera Deputaților .