AS Roma este obligată să câștige următorul meci, consideră antrenorul Eusebio Di Francesco

Autor: George Traicu
Publicat: 25-09-2018 16:20

AS Roma nu trece prin cea mai bună formă, iar publicațiile din Italia precizează că scaunul tehnicianului Eusebio Di Francesco se clatină.

În ultimul meci din campionat, în deplasare, echipa giallorossa a pierdut cu 2-0 în fața formației Bologna, iar clubul din capitala Italiei a luat o decizie drastică în ceea ce îi privește pe jucătorii Romei, informează mediafax

"Am luat această decizie (n.red. - echipa a rămas de duminică seara, 23 septembrie, în cantonament) împreună cu cei din conducerea clubului, pentru că am vrut să discutăm imediat despre mai multe aspecte", a precizat Di Francesco în conferința de presă, susținută înaintea meciului de miercuri, 26 septembrie, de pe Olimpico, în fața celor de la Frosinone.

"Răspunsurile le vom aveam mâine (n.red. - miercuri, 26 septembrie). Va fi o partidă asemănătoare cu cea de duminică din punct de vedere tactic. Vom juca acasă și suntem obligați să câștigăm acest meci", a mai spus antrenorul italian, care va fi pus sub observație.

AS Roma va avea un meci greu sâmbătă, 29 septembrie, atunci când va fi derby-ul cu Lazio.

AS Roma este pe locul 14 cu cinci puncte adunate în urma a cinci partide jucate. Frosinone, pe penultimul loc în clasament, are un singur punct, în timp ce Lazio este pe locul 5 cu nouă puncte.