Preşedintele şi doi membri ai unei secţii de votare din comuna Turburea sunt cercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului urnei de vot

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 06-10-2018 20:10

Preşedintele şi doi membri ai unei secţii de votare din comuna Turburea sunt cercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului urnei de vot după ce s-au deplasat cu urna mobilă fără să fie însoţiţi de poliţistul desemnat, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, preşedintele secţiei din Turburea a desemnat doi membri ai comisiei pentru a se deplasa cu urna mobilă, fără să fie însoţiţi de poliţistul desemnat.

Citește și: Botoșani: Anchetă penală față de membrii biroului electoral al unei secții de votare, după ce ar fi împiedicat un bărbat să îşi exprime dreptul de a vota

"În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului urnei de vot. Încă nu se ştie câte persoane au votat, va rezulta din cercetări", a spus Andrei Lazăr.