Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, declară că Gigi Becali se interesează de Răzvan Oaidă

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 11-10-2018 10:52

FCSB se interesează de jucătorii pe care vrea să-i aducă în pauza de iarnă. După Olaru şi Fortes, vicecampionii îl vor şi de Răzvan Oaidă, mijlocaşul Botoşaniului, scrie Mediafax.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a declarat că Gigi Becali se interesează de tânărul de 20 de ani, aflat în prezent sub contract cu FC Botoşani. Oficialul a mărturisit că nu exclude o posibilă mutare, dacă FCSB va înainta oferta.

“ Da, este adevărat, Gigi m-a întrebat de el. O să vedem ce va fi pe viitor. Ce pot să vă spun este că Răzvan Oaidă este un fotbalist extraordinar, care poate juca atât ca număr 6, cât şi ca număr 8! Dacă se va pregăti aşa cum o face acum, va ajunge un jucător mare al României şi la o echipă puternică din străinătate.

Citește și: Andreea Dragoman a adus cea de a şaptea medalie pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires

În momentul de faţă el joacă la noi nu pentru că este acea regulă, ci pentru că valoarea i-o permite! Are o maturitate uluitoare pe teren, ştie să îşi ambiţioneze şi motiveze colegii, chiar dacă aceştia sunt mult mai experimentaţi ca el! Este sufletul echipei noastre!”, a declarat Valeriu Iftime, conform Fanatik.

În acest sezon, Oaidă a bifat 11 partide, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Reuşita a venit în ultima partidă din campionat, împotriva lui Dinamo.