Inter Milano va încerca din nou să îl transfere pe Luka Modric

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 14-10-2018 17:53

Publicația din Italia, Corriere dello Sport, scrie că formația din Milano, Inter, nu și-a pierdut interesul pentru Luka Modric. Deși în perioada de mercato din iarnă, cluburile nu obișnuiesc să renunțe la jucătorii importanți, Inter e pregătită să încerce din nou să îl aducă la echipă pe croat, scrie Mediafax.

Jurnaliștii italieni scriu că dacă în iarnă echipa nerazzurra nu va reuși transferul, în vara anului 2019 va face "pressing" conducerii celor de la Real Madrid.

Relația dintre Modric și actualul tehnician al galacticilor, Lopetegui, nu este la fel de bună ca cea pe care o avea mijlocașul croat cu Zinedine Zidane. În plus, Luka Modric nu a reușit să se apropie de președintele Florentino Perez, motive care îi fac pe cei de la Inter să viseze la posibilitatea efectuării transferului.

Citește și: Doliu în sportul românesc: O fostă campioană mondială s-a stins din viață

Italienii mizează și pe faptul că în lotul pregătit de tehnicianul Luciano Spalletti sunt jucătorii croați Perisic, Vrsaljko și Brozovic, fotbaliști care au declarat în nenumărate rânduri că îl așteaptă pe Modric la echipă.

Corriere dello Sport scrie însă că această mutarea s-ar putea face doar în cazul în care Real Madrid va reuși să transfere pe unul dintre jucătorii Neymar, Hazard sau Mbappé. Galactii nu își mai permit să mai piardă un nume mare, precum au făcut când au acceptat plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.