Anunț de ultimă oră: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 16-10-2018 14:03
Actualizat: 16-10-2018 14:10

Simona Halep, numărul 1 mondial, s-a retras, marţi, de la turneul de la Moscova, unde urma să intre în competiţie miercuri, informează News.ro.

Halep a fost înlocuită de jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial.

Românca ar fi trebuit să intre în competiţie, miercuri, în turul doi, contra rusoaicei Anastasia Pavliucenkova.

"Mi-am dorit foarte mult să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan. Urez mult succes acestui turneu", a spus Simina Halep pe Twitter.

Citește și: SURSE - S-a stabilit când va avea loc Comitetul Executiv al PSD: remaniere AMPLĂ în Guvern

Luni, Simona Halep a declarat că, din cauza problemelor la spate, nu ştie dacă va putea juca la Kremlin Cup şi la Turneul Campioanelor, ultimele competiţii din acest sezon pentru ea.

Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că participarea ei al competiţii până la finalul anului era sub semnul întrebării.

Citește și:Rareș Bogdan REFUZĂ să o difuzeze pe Viorica Dăncilă la Realitatea TV: 'Ce să ascult eu de la una care e proastă de împunge? Nu vreau să o dau'

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an, se va disputa între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.

WTA a confirmat, luni, faptul că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor.