Victor Pițurcă cântă prohodul lui Dinamo: ’Nu ştiu dacă Dinamo poate intra în playoff’

Autor: George Traicu
Publicat: 16-10-2018 22:12

Victor Piţucă e sceptic în privinţa unei schimbări în bine la Dinamo după venirea lui Mircea Rednic pe banca trupei din Ştefan cel Mare.

Fostul fotbalist din Orodel consideră că Rednic e nevoit să aducă jucători valoroşi care să-l ajute în tentativa de a urca în playoff. Gruparea patronată de Ionuţ Negoiţă se află pe locul 12 după 11 etape scurse din Liga 1 Betano.

"Nu ştiu dacă Dinamo poate intra în playoff. Rednic a obţinut rezultate foarte bune în fotbalul românesc, dar situaţia e mai delicată, vom vedea! El vine cu experienţă în plus, alt entuziasm. Să vedem când poate lua jucători! Eu cred că în condiţiile în care Dinamo nu-şi va aduce jucători, e mai greu să prindă playofful. Dacă aduci trei-patru jucători liberi, de ce nu!?", a demarat fostul număr 9 din Ghencea. În intervenţia sa de la Digisport, Piţurcă, antrenor care a calificat naţionala la Euro 2000 şi Euro 2008, a dat un răspuns surprinzător în privinţa compartimentului defensiv al echipei din Ştefan cel Mare. "Dinamo trebuie să aducă patru fundaşi şi va fi în regulă".

Mircea Rednic a fost prezentat oficial luni după-amiază în postura de antrenor al lui Dinamo. Fostul fundaş îi succede în funcţie lui Claudiu Niculescu, cel care îl înlocuise pe Florin Bratu.