Napoli, Manchester United, Valencia, ŢSKA Moscova şi Viktoria Plzen vor fi amendate pentru nereguli de la meciuri disputate în Liga Campionilor

Autor: George Traicu
Publicat: 19-10-2018 20:36

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, vineri, ca grupările Napoli, Manchester United, Valencia, ŢSKA Moscova şi Viktoria Plzen să fie amendate pentru nereguli de la meciuri disputate în Liga Campionilor.

După partida Napoli – Liverpool, scor 1-0, disputată la 3 octombrie, gazdele au fost amendate cu 34.000 de euro pentru aprindere de fumigene şi blocarea scărilor.

După meciul Manchester United – Valencia, scor 0-0, din data de 2 octombrie, United a fost amendată cu 5.000 de euro pentru că echipa a sosit cu întârziere şi cu 10.000 de euro pentru startul întârziat al jocului. De asemenea, tehnicianul Jose Mourinho a primit un avertisment. Valencia a primit o amendă de 1.000 de euro pentru aprindere de fumigene şi un avertisment pentru încălcarea regulamentului cu privire la echipament şi pentru startul întârziat. Şi antrenorul Marcelino Garcia Toral a primit un avertisment.

După confruntarea ŢSKA Moscova – Real Madrid, scor 1-0, din data de 2 octombrie, gruparea rusă a fost amendată cu 12.000 de euro pentru blocarea scărilor.

După partida Viktoria Plzen – ŢSKA Moscova, din 19 septembrie, gazdele au primit o amendă de 10.000 de euro pentru că fanii au aruncat cu diverse obiecte.