Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 24-10-2018 11:09
Actualizat: 24-10-2018 11:10

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală și că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniștrilor din cabinetul său, scrie Mediafax.

„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o ședință a Comitetului Executiv în care social-democrații vor discuta despre remanierea guvernamentală.

- Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, președintele PSD Liviu Dragnea intenționează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o ședință a Comitetului Executiv Național, reuniune în care liderii filialelor PSD și conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniștrilor social-democrați.

Premierul Viorica Dăncilă este așteptată să prezinte, în ședința CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programulde guvernare de către fiecare minister în parte, au spus pentru MEDIAFAX surse din PSD.