Reacţia USR la revocarea lui Lazăr: 'Tudorel Toader şi-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 24-10-2018 19:45
Actualizat: 24-10-2018 19:46

Uniunea Salvaţi România reacţionează la anunţul ministrului Tudorel Toader de declanşare a procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. USR se referă la această situaţie ca la o revocare gata înfăptuită.

Vezi AICI raportul de evaluare a procurorului general!

"Tudorel Toader și-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu: a reușit să schimbe toți procurorii șefi. În acest fel, Tudorel Toader și-a salvat din nou postul de ministru al justiției înaintea ca PSD și ALDE să ia decizia de remaniere.

Unul dintre motivele de revocare a lui Augustin Lăzar este criticarea ”inculpaților de rang înalt”. Adică procurorul general al României a fost revocat pentru că l-a criticat pe infractorul Liviu Dragnea. Infractorii din Parlament au voie să atace procurorii, dar procurorul șef nu are voie să își apere colegii.

Revocarea lui Augustin Lazăr este o nouă dovadă că România se transformă în dictatura personală a lui Liviu Dragnea. Pentru Tudorel Toader asta înseamnă ”normalitate”.

USR a depus deja moțiune împotriva ministrului justiției Tudorel Toader și îl va demasca săptămâna viitoare pe apărătorul infractorilor de la tribuna Parlamentului", transmite USR.