Alessandra Stoicescu a luat foc după acuzațiile lui Țuțuianu: 'Asta e politica azi? Băieți, haideți in liga mare dacă vă țin vorbele și mintea'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 26-10-2018 08:18
Actualizat: 26-10-2018 09:37

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, afirmă, potrivit unor noi înregistrări prezentate, joi seara, de România TV, că „la Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut”. Alexandra Stoicescu a negat, într-o declarație pentru știripesurse.ro, că ar fi anulat vreo emisiune. De asemenea, aceasta a avut un mesaj de transmis și pe Facebook.

Militarii romani răniți în teatrele de operațiuni, campioni la Sydney - România, aur la jocurile Invictus

„Niște mari bărbați își scuză impotența politică și discută pe la colțuri cum că nu apar ei la mine la emisiune pentru ca sunt interziși și inventează confirmări și anulări de invitați. Alți mari bărbați folosiți ca bufonii regelui amenință ca au ei “lucruri nasoale” și dau înregistrări ca sa se răzbune pe inamici dar plonjeaza cu tot cu regele lor in mocirla derizoriului. Asta e politica azi? Băieți, haideți in liga mare dacă vă țin vorbele și mintea! La mine la emisiune vreți toți însă nu uitați un lucru: eu și doar eu decid cine și când apare! #putinirezista100deminute”, scrie Stoicescu pe Facebook.