ULTIMA ORĂ - Klaus Iohannis, externat de la Spitalul Militar

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 26-10-2018 10:01
Actualizat: 26-10-2018 10:04

Președintele Klaus Iohannis a fost externat vineri dimineață de la Spitalul Militar. Starea de sănătate a președintelui este bună, informează Antena3.

Iohannis a fost internat în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenții minim invazive artroscopice la umărul stâng.

Șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, a făcut declarații RASISTE: 'Banii italienilor vor ajunge în buzunarele romilor, cetăţenilor străini'

„Intervenția a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator și antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Spitalul Militar.

Anterior, domnul președinte al României a fost supus aceleași proceduri minim invazive artroscopice și pentru tratamentul afecțiunilor suferite la nivelul articulației umărului drept.