Cozmin Gușă îl ia peste picior pe Liviu Dragnea după ieșirea nervoasă în fața jurnaliștilor: 'Să vină Salvarea'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 01-11-2018 08:09

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că ieşirile agresive ale lui Liviu Dragnea arată că acesta şi-a pierdut echilibrul şi este într-o situaţie dificilă. Ca o sinteză, Guşă a spus: "Să vină Salvarea".

"Am ascultat cu un prieten bun, bun cunoscător al mediului politic şi al PSD, ce s-a difuzat pe post, iar reacţia lui a fost: "Doamne fereşte!". Iar aici cum eu am spus mai demult, să vină Salvarea, din păcate, pentru că nu putem fi bucuroşi, pentru că, în mod evident, omul şi-a pierdut echilibrul, se află într-o situaţie dificilă, dar a fost prins cu minciuna, comportamentul lui arată că a fost prins cu minciuna. Şi-a minţit partenerii de la ALDE că nu o să vrea să aibă niciun dmers împotriva lui Tudorel Toader. Doar că el a avut aceste demers, dar partidul l-a trădat. Şi există această stare de enervare maximă, care este cauzată de acest fapt, ca omul a fost prins efectiv, în timp ce încerca să trădeze, dorea să execute un ministru cu sprijinul celor de la PNL. Şi nu e doar asta, aceste reacţii au fost dublate de altele, apoi a chemat la baie un jurnalist, cel mai probabil ca să îi arate sexul. Ne dăm seam la ce nivel a ajuns Liviu Dragnea", a explicat Guşă.

Fosta iubită a lui Gheorghe Nichita, dezvăluiri în fața instanței: SRI și DNA m-au dus într-o vilă conspirativă. Am fost închisă 2 zile

Consultantul a mai comentat şi consecinţele altercaţiei fizice dintre Dragnea şi Ciolacu, pe care şeful PSD l-ar fi îmbrâncit: "Iar dacă mai punem la socoteală  şi informaţiile pe care le-aţi difuzat şi voi, potrivit cărora a început să îmbrâncească oameni din PSD, pentru că au fost la ziua lui Gabriel Petrea de la tineret, care nu se află în graţiile lui. Aici vorbim de lideri vechi, ca Marcel Ciolacu, Mocioalcă, care au fost şi agresaţi fizic, nu doar verbal.  Avem imaginea catastrofei, trebuie să aşteptăm ce se va întâmpla, psihologii pot analiza aceste lucruri total anormale pe care le-a făcut. Nouă ne rămâne să ne uităm la acest meci care are un punct culminant: Cex- ul în care şi-a dat seama că nu mai are două treimi din majoritate pentru a invalida miniştrii în funcţie. Este o siuaţie exttem de precară a guvernării, chiar înainte ca România să preia preşedinţia rotativă a Consiliului Europei".