Viorel Ștefan, nemulțumit de decizia PSD! Mesaj categoric pentru Dragnea: 'Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 06-11-2018 11:15

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat marţi că îşi continuă proiectul început şi anume acela de a candida la funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, informează agerpres.ro

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este nemulţumit că Partidul Social Democrat a decis să îl susţină pe Leonardo Badea pentru funcţia de preşedinte ASF, Viorel Ştefan a răspuns: "Nu sunt nemulţumit, pentru că eu îmi continui proiectul început, proiectul ASF. Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF". 

Săptămâna trecută, vicepremierul Viorel Ştefan şi-a depus candidatura pentru această funcţie.

CSM, lovitură usturătoare pentru Kovesi - Procurorii au respins cererea fostei șefe DNA


"Nu este o noutate că mi-am depus candidatura pentru preşedinţia ASF", a precizat Viorel Ştefan, întrebat dacă va rămâne în Guvern. 

El a subliniat că, dacă nu va fi numit preşedinte al ASF, rămâne parlamentar.

Ulterior, Liviu Dragnea a avut o replică tăioasă pentru vicepremier. Întrebat dacă PSD a decis pe cine susţine la şefia ASF - Viorel Ştefan sau Leonardo Badea - având în vedere că Viorel Ştefan a spus că nu va renunţa la candidatură, liderul PSD a replicat: ”Vorbiţi cu dl Ştefan. Dacă dl Ştefan şi ceilalţi colegi ar învăţa, la câtă experienţă şi păr alb au, să fie mai tăcuţi, ar fi mult mai bine”.