Adrian Țuțuianu, noi declarații după excludere: 'Voi fi un votant critic al guvernării'. Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 07-11-2018 10:46
Actualizat: 07-11-2018 10:49

Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD, a reiterat miercuri la Palatul Parlamentului că nu se dezice de Partidul Social Democrat și că o să voteze actele normative importante din Parlament. De asemenea,  Țuțuianu a subliniat că nu va vota niciodată în favoarea unei moțiuni de cenzură împotriva unui guvern PSD. Acesta nu a ratat însă să-l atace pe liderul PSD.

„Eu n-am să votez vreodată vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD. O să fiu critici acolo unde trebuie. Am să votez toate actele normative, care sunt importante pentru dezvoltarea economică, pentru infrastructură, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, de exemplu, dar nu voi fi un votant simplu, ci un votant critic al guvernării. În al doilea rând, că nu m-am dezis și nu mă dezic de acest partid. Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului”, a spus Țuțuianu, la Palatul Parlamentului.