Ciolacu: Am participat o petrecere privată cu directorul SIE

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 07-11-2018 13:32

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marți seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”, scrie Mediafax.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marți seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât și despre demiterea Guvernului.

Chestionat dacă la acea întâlnire au participat atât fostul premier Mihai Tudose, cât și parlamentari din Opoziție, respectiv Alina Gorghiu, Marcel Ciolacu a refuzat să răspundă.

„Sunați-l pe dl. Vlase și o să vă spună. A fost o petrecere privată. Vreți să vă spun și ce am mâncat?” , a adăugat liderul PSD Buzău.

Gabriel Vlase, fost deputat PSD, a fost validat pe 4 iulie, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, la şefia Serviciului de Informații Externe.