Înregistrările cu momentul UCIDERII jurnalistului Jamal Khashoggi au fost făcute publice: Recep Tayyip Erdogan le-a trimis la toate marile puteri

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 10-11-2018 15:49

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a confirmat, sâmbătă, existenţa unor înregistrări privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, la 2 octombrie, afirmând că acestea au fost trimise la Riad, Washington şi Paris.

"Am dat înregistrările, le-am dat Arabiei Saudite, celor de la Washington, germanilor, francezilor, englezilor", a declarat Erdogan.

Citește și: Ministrul Apărării trage un semnal de alarmă în privința Rusiei. Ce se va întâmpla după

Preşedintele a precizat că înregistrările au fost ascultate, dar nu s-au împărtăşit documente scrise, informează news.ro.

Jamal Khashoggi a fost ucis pe 2 octombrie la consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, unde a mers pentru a efectua un demers administrativ în vederea viitoarei sale căsătorii.

Citește și: Un fotbalist important dezvăluie culisele neștiute ale fotbalului românesc

Asasinatul jurnalistului saudit, critic al regimului de la Riad şi colaborator la Washington Post, a afectat imaginea regatului saudit şi în special pe cea a prinţului moştenitor Mohammed Bin Salman, care exercită în prezent puterea.