Document BOMBĂ - Gabriela Firea, către Liviu Dragnea: 'Vă aduc la cunoștință demisia mea'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 19-11-2018 11:19
Actualizat: 19-11-2018 12:33

Primarul Capitalei Gabriela Firea și-a dat luni demisia din funcția de președinte interimar al organizației PSD București. Decizia Gabrielei Firea vine cu câteva minute înainte de începerea ședinței CEx. Cererea a fost înaintată liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Mi-am dat demisia de la PSD București”, a anunțat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului, înainte de ședința CEx.

"Consider că programul politic și administrativ, cu sprijinul căruia atât eu, cât și PSD, am câștigat alegerile locale din București în anul 2016, a fost abandonat. O serie de autorități centrale au blocat sau întârziat proiectele mari ale Capitalei: Centura ocolitoare, ELCEN, metrou.

Prin prisma faptului că, sub mandatul meu de președinte interimar al PSD București, organizația a obținut un scor record și în premieră: 7 primari (unul general și 6 de sectoare). Astăzi, prin demisia de față, pun punct perioadei nemeritate de provizorat la nivelul organizației PSD București și primordial, încetez să mai validez, prin activitatea mea, toate nerealizărie la nivelul conducerii centrale pe care o girați în totalitate", se arată în scrisoare.